Innehaverene av kennel Kalexas er Kjersti Jensen og Jon André Breivik.

Kjersti: Med en alltoppslukende interesse for hest og hund gjennom hele barndommen var det naturlig at dette også ville sette sitt preg på mitt voksne liv. Etter å ha hatt flere forskjellige raser kom den første Flaten inn i mitt liv i 2000 og etter det har det ikke vært noen vei tilbake.
Jeg er engasjert i det meste innenfor hundesporten, men lydighet, jakt og utstilling er det som ligger hjertet nærmest. Flaten er en aktiv hund som kan brukes til det meste, og for meg er det hunden som har alt!

Jeg er utdannet instruktør i NKK siden 1996 og med spesialisering innenfor lydighet (trinn 2) fra 2000. Jeg driver stadig med videreutdanning og elsker å lære mer om hund og trening. Jeg holder også kurs på forskjellige nivåer.

Jeg sitter i Raserådet for Flat i norge. En veldig interresant oppgave hvor vi jobber bl.annet med helserelaterte problemer og hvordan vi kan bedre dette.
Jeg er nestleder i den lokale hundeklubben, Eid Hundeklubb. Og nestleder i Norsk Retrieverklubb avd Sogn og Fjordane.
Jeg sitter i styret i NKK avd Nordvestlandet.

Vi har ett lite oppdrett hvor kvaliteten på det vi gjør er det viktigste. Målet er å skape rasetypiske hunder med god helse og mentalitet. En flat skal kunne vinne i utstillingsringen for så å gjøre en full dags jobb på jakt etterpå. En flat er ikke en av delene, men den har alt!

Vi jobber med gode gamle engelske linjer som har bevist at de har begge deler inntakt, og håpet er å kunne videreføre dette i våre hunder. Det blir aldri produsert ett kull her om ikke målet er å beholde hund selv.

Om du vil vite mer om hundene og våre tanker om avl og oppdrett er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.
På Mail: kalexa@online.no
På tlf Kjersti: 970 82 471 Jon André: 909 90 108