21. aug, 2017

Nkk og NRK 19-20/8

I helgen var det NKKs Internationale utstilling på Lillehammer. Märtha har hatt utstillingsfri siden februar og var vår eneste påmeldte hund på lørdag 19/8. I ett forrykende regnvær og med ett gjørmebad som underlag plasserte hun seg som nr 4 med CK. Og med rasedommer B. Sørensen sine egne ord - My Flatcoats on Saturday was some of the best I have ever had i a Show Ring…  I even said on Saturday when my Ch Class Bitches entered the ring:

I helgen var det NKKs Internationale utstilling på Lillehammer. Märtha har hatt utstillingsfri siden februar og var vår eneste påmeldte hund på lørdag 19/8. I ett forrykende regnvær og med ett gjørmebad som underlag plasserte hun seg som nr 4 med CK. Og med rasedommer B. Sørensen sine egne ord - My Flatcoats on Saturday was some of the best I have ever had i a Show Ring… I even said on Saturday when my Ch Class Bitches entered the ring: "I am shure breeders all over the world wouod “kill” to get one of theese bitches”… And as my BOB and BIG also ended up BIS3 was just the “icing on the cake”. Kan vi ikke være missfornøyde med det.

Søndag var det klart for rasespesial på Biri. Der var også ungdommen påmeldt. Glen fikk gå i unghundklassen og plasserte seg som nr 2 med en fantastisk kritikk. Jeg gleder meg så uendelig til framtiden med denne gutten og alt han har å by på! Han er bare fantastisk.
Men den gledeligste for dagen var lille Deena. I en stor juniorklasse plasserte hun seg som nr 3 og fikk sitt CK. Også hun med en fantastisk kritikk. Hun hadde det gøy i ringen og viste hele seg med stor glede. Disse to ungdommene gjør meg varm i hjertet med sin væremåte. Så gjenomført snille og gode tvers igjennom.
Märtha var ikke helt på nett og ville heller være i skogen å hente dummys enn å vise seg fram. Men hun vant Championklassen og endte opp som 2 BTK. Jentene kasserte inn sine CK-dummys og Glen reiste hjem med ei høne 😁

Del denne siden