Siste Nytt/News

9. jan, 2019

Vi ønsker Godt Nytt År med noen glimt som våre valpekjøpere har delt med oss gjennom 2018.
Vi er heldige som har så engasjerte og aktive valpekjøpere i vår hundefamilie 🥰👍🏻

23. nov, 2018

16/17-11 var det klart for årets største happening i utstillingsnorge, nemlig dogs4all på Lillestrøm. I år med Nordisk Vinner tittel på fredag og Norsk Vinnertittel for oss på lørdag.
Vi hadde meldt på Glen og Wilma. Og Thyra og Magnus skulle få debutere i det store sirkuset 6 mnd og en uke gamle.
For rasedommer Sarah Whittaker fra rasen hjemland UK gjorde lille Magnus det store og ble beste hannvalp og så BIR! Bror Harry, Kalexas Dundee Castle ble nr tre i klassen.
Thyra ble nr 2 blant tispene og søster Emma, Kalexas Blackness Castle ble nr 3. Alle fire fikk HP.
I gruppefinalen ble Magnus nr 2 slått av en Engeks Springer Spaniel som også vant gruppa dagen etter og plasserte seg i BIS begge dager.
På lørdag ble Magnus nr 2 i klassen. Thyra ble dessverre uplassert.
For våre voksne hunder var det ingen suksess denne gangen, men vi kommer sterkere tilbake neste år.
Nå er det juleferie og forhåpentligvis barselspermisjon her i huset.

12. nov, 2018

I helgen var det jaktprøve hos avd Vestfold. Glen gikk til en 3 PR og kan nå løse ut sitt Working Class Certifikat.

27. okt, 2018

«Harry» Kalexas Dundee Castle har vært på valpeshow hos Norsk Retrieverklubb avd Telemark. For Dommer og rasespesialist Dorte Jensen fra Danmark ble han beste hannvalp med en super kritikk! Han ble også BIR og avsluttet dagen med å bli BIS-2 Valp!
Gratulerer så mye til Harry med eiere Wenche og Vidar ✨🥂✨

15. okt, 2018

I helgen avholdt NRK avd Bergen og Omegn Working Test alle klasser på lørdag og Bevegelig BK på søndag. Odin (K. Isle Of Ensay) og Øyvind hadde tatt turen fra Østfold og det var kjekt å endelig få se denne lovende unge gutten i arbeid. På lørdagen ble det 67 poeng og bestått så dermed kan Odin rykke opp i AK på WT.
Märtha var helt klar på at hun var ferdig med sin mammaperm og gjorde en super jobb på WT. At jeg gjorde ett par generaltabber som kostet oss noen dyre poeng får jeg heller bare leve med, så på sin første offisielle WT jobbet hun inn 84 poeng, bestått og ble nr 5 av 21 og er klarert for AK.
Søndag var vi ute i myra og drev med øyhopping. Ett ekstremt vått og tungt prøveområde ble vi presentert for, men med ett morsomt og utfordrende opplegg var det en artig dag. Odin jobber inn sin tredje strake 3 BK og jeg gleder meg til å følge ham og Øyvind videre.
Märtha fortsetter sin gode jobbing fra lørdagen og hun levere ett solid arbeid. Litt smårusk her og der er det, en vi blir belønnet med en 2 BK.
En super trivelig, klissvåt og stormfull helg i Bergen som jeg kommer til å leve lenge på!