Siste Nytt

16. sep, 2018

Odin, Kalexas Isle Of Ensay, og Øyvind har vært en tur i skogen igjen på jaktprøve. Denne gangen hos avd Gjøvik og Lillehammer og for dommer some J. Andresen ble det igjen en 3BK.
Vi gratulerer og er stolte av den jobben dere gjør sammen!!

16. sep, 2018

Lille Harry, Kalexas Balmoral Castle, med eiere Wenche og Vidar har i helgen vært på to forskjellige valpeshow. Lørdag var de på Eidsvoll og der ble Harry BIR, BIG-1 og BIS-3!
På søndag var de en tur i Trøgstad og der ble det nok ett BIR men uplassert i BIS-finalen.
Dette må kalles en pangstart på utstillingskarieten for Harry!
Gratulerer fra stolte oppdrettere!!

9. sep, 2018

«Odin» Kalexas Isle Of Ensay, og Øyvind har vært på jaktprøve hos NRK avd Nordland og fått en 3BK! Det er godt jobbet av en ung hund som ikke fyller ett år før i slutten av september. Vi er stolte av den jobben dere har gjort og vi gleder oss til fortsettelsen!

4. sep, 2018

Vi hadde med oss Bosse og Glen.
Og så var det klart for debut for Whisky-valpene, Petra og Albert. Begge de to unge viste seg fint fram og fikk flotte kritikker av dommer Filip Johnsson fra Sverige, men måtte se seg slått av sine fine halvsøsken fra kennel Fab Four.
Glen er umåtelig stolt av sine flotte avkom.

Bosse hadde hvilt godt ut og ladet opp etter turen til Amsterdam og plasserte seg som nr 3 i juniorklassen.

Glen fortsatte som forrige helg og vant igjen åpen klassen med en super kritikk.
I Beste Hannhund løp han seg inn til 3 BHK kun slått av to Champions.
Yngstemann i klassen gjorde det igjen og vi er så stolte av denne gutten vår med sitt store hjerte og sjarmerende fremtoning!

4. sep, 2018

I begynnelsen av august pakket vi bilen, fylte opp tanken og satte snuten mot World Dog Show som i år ble arrangert i Amsterdam. Med på turen var junior Bosse (K. Isle Of Scarp) og debutant i åpen klasse, Glen (K. River Glenmore).
Turen nedover gikk uten noen store overraskelser, og etter å ha overnattet i Danmark,hvor vi tok siste finish og klipp på gutta, rullet vi videre nedover i Europa og sjekket inn i Amsterdam onsdag kveld.

Torsdag var det klart for Benelux Winner- 18. Bosse var først ut av gutta og gjorde en fin figur, men ble ikke plassert.
Glen var full av energi og plasserte seg som nr 4 i klassen sin noe vi var fornøyd med.

Fredag var det en retrieverspesial og bedømningen begynte først kl 14.30, så vi hadde god tid til en lat morgen på hotellet og gutta fikk seg en fin tur langs kanalene i nabolaget.
I hallen var det denne dagen trangt og varmt. Bosse var begynt å bli sliten av alle inntrykkene og opplevelsene, han gjorde dog en god jobb i ringen men ble igjen uplassert i klassen sin.
Glen fortsatte å vise seg fram fra sin gode side og igjen står han som nr 4 i klassen.
Kvelden ble avsluttet med en god middag og klargjøringen til WDS dagen etter.

Vi bestemte oss for å trekke Bosse fra utstillingen lørdag. Han var tydelig sliten og med sine unge 11 mnd har han tiden foran seg, så dermed var det Glen det skulle dreie seg om.
Glen entret ringen som yngste hund i åpen klasse, knappe 2 år, og han viste virkelig hvilken fin gutt han er. Han lar seg ikke påvirke av all ståhei rundt ringen og i hallen, han er kun fokusert på Jon André og den jobben de skal gjøre sammen. Dagens dommer, Canadiske Kim LeBlanc, likte det hun så og dagens vinner av Open Class var Kalexas River Glenmore! Det er lov å være litt stolt og rørt da som oppdrettere og eiere!
I beste hannhund ble han satt opp som nr 4 i lineupen og den plassen beholdt han hele veien inn!
En super debut i det store verdenscirkuset for en landsbygutt fra nordvestlandet!

Vi satte nesen nordover igjen og tok en stille feiring med schnitzel i Flensburg,Tyskland og en flaske vin i Kolding i Danmark før båten gikk tilbake til Norge på søndagen, fattigere på gods og gull, men rikere på erfaringer og ikke minst med bekreftelse på at vi kan også lage gode hunder.