Siste Nytt

12. nov, 2018

I helgen var det jaktprøve hos avd Vestfold. Glen gikk til en 3 PR og kan nå løse ut sitt Working Class Certifikat.

27. okt, 2018

«Harry» Kalexas Dundee Castle har vært på valpeshow hos Norsk Retrieverklubb avd Telemark. For Dommer og rasespesialist Dorte Jensen fra Danmark ble han beste hannvalp med en super kritikk! Han ble også BIR og avsluttet dagen med å bli BIS-2 Valp!
Gratulerer så mye til Harry med eiere Wenche og Vidar ✨🥂✨

15. okt, 2018

I helgen avholdt NRK avd Bergen og Omegn Working Test alle klasser på lørdag og Bevegelig BK på søndag. Odin (K. Isle Of Ensay) og Øyvind hadde tatt turen fra Østfold og det var kjekt å endelig få se denne lovende unge gutten i arbeid. På lørdagen ble det 67 poeng og bestått så dermed kan Odin rykke opp i AK på WT.
Märtha var helt klar på at hun var ferdig med sin mammaperm og gjorde en super jobb på WT. At jeg gjorde ett par generaltabber som kostet oss noen dyre poeng får jeg heller bare leve med, så på sin første offisielle WT jobbet hun inn 84 poeng, bestått og ble nr 5 av 21 og er klarert for AK.
Søndag var vi ute i myra og drev med øyhopping. Ett ekstremt vått og tungt prøveområde ble vi presentert for, men med ett morsomt og utfordrende opplegg var det en artig dag. Odin jobber inn sin tredje strake 3 BK og jeg gleder meg til å følge ham og Øyvind videre.
Märtha fortsetter sin gode jobbing fra lørdagen og hun levere ett solid arbeid. Litt smårusk her og der er det, en vi blir belønnet med en 2 BK.
En super trivelig, klissvåt og stormfull helg i Bergen som jeg kommer til å leve lenge på!

16. sep, 2018

Odin, Kalexas Isle Of Ensay, og Øyvind har vært en tur i skogen igjen på jaktprøve. Denne gangen hos avd Gjøvik og Lillehammer og for dommer some J. Andresen ble det igjen en 3BK.
Vi gratulerer og er stolte av den jobben dere gjør sammen!!

16. sep, 2018

Lille Harry, Kalexas Balmoral Castle, med eiere Wenche og Vidar har i helgen vært på to forskjellige valpeshow. Lørdag var de på Eidsvoll og der ble Harry BIR, BIG-1 og BIS-3!
På søndag var de en tur i Trøgstad og der ble det nok ett BIR men uplassert i BIS-finalen.
Dette må kalles en pangstart på utstillingskarieten for Harry!
Gratulerer fra stolte oppdrettere!!