Siste Nytt

5. feb, 2018

Vi startet årets utstillingssesong i Tønsberg i helgen.
Vi hadde meldt på 6 hunder, men Sverre måtte dessverre bli igjen hjemme pga en skadet klo.
🌟Bosse (K. Isle Of Scarp) debuterte på valpeshow og ble nr 3 i sin klasse.
🌟Deena (K. River Dee) fikk excellent og ble uplassert i en stor unghundklassen.
🌟Nike (K. River Nith) fikk også excellent og var den siste som ble takket av før plassering i unghundklassen.
🌟Märtha (K.Carrera) er for tiden helt uten pels, så vi er fornøyd med at hun ble nr 2 i Championklassen med CK. Hun ble dessverre uplassert i Beste tispe.
🌟Glen (K. River Glenmore) vant unghundklassen med CK og ble til slutt 3 BHK. Han ble også beste unghund flat og gikk så hen og tok hjem Best In Show Unghund! En fin måte og avslutte tiden i unghundklassen på. Nå er han klar for Åpen klasse og jakten på sin første tittel 😊

11. jan, 2018

Julen ble brukt til, forhåpentligvis, å lage valper.
Om alt går som planlagt kan vi ødnske en gjeng med nye Kalexas-flater velkommen til verden i slutten av februar.
Glen og Sandra gjorde i hvertfall sitt for at det skal bli en god start på valpeåret for vår del.
Vil du vite mer, eller er interesert i en valp fra denne kombinasjonen ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

17. des, 2017

Her på Kalexas går vi en spennende jul i møte. Glen skal i ilden og sikre framtiden for nye generasjoner med flotte flatvalper. Først er det vår egen Sandra som han skal parre rett før jul, og i romjulen er det den flotte damen «Leah» NUCH Fab Fours Free Spirit som som har avtalt date med guttungen. Og ikke nok med det så har også «Miio» Kalexas Mini Morris allerede parret «Elsa» Rudskog’s Swiss Chocolate hos Kennel Rotaheia. Så det blir en forhåpentligvis morsom og valperik vår for vår del.

17. des, 2017

Ingen stor utstilling resultatmessig enkeltvis for våre hunder, men alle fire gjorde en god prestasjon og reiste hjem med gode kritikker. Sverre avgjorde årets veterankonkurranse og kan dermed ta med seg trofeet som årets veteran hjem. Dette føles veldig godt iom at dette er en pris satt opp for å hedre Finn Arild Thorsens minne.

4. okt, 2017

5 gutter og 4 jenter kom til verden tidlig om morgenen hos Vetrinær Jan den 28/9-17. Det endte med keisersnitt da Wilma ikke kom skikkelig i gang med fødselen og vi ikje kjente liv i valpene. Men alt endte godt og alle 9 er friske og sterke. De spiser og vokser og sover akkurat som valper skal gjøre. Wilma er heldigvis lite påvirket av det som skjedde og tar seg av valpene uten noen problemer. Nå bare koser vi oss.